Фред вярва, че Манчестър Юнайтед е претендент за Висшата лига този

...
Фред вярва, че Манчестър Юнайтед е претендент за Висшата лига този
Коментари Харесай

Фред се прицели в куадрубъл с Манчестър Юнайтед

Фред има вяра, че Манчестър Юнайтед е претендент за Висшата лига този сезон, защото " алените дяволи "  преследват малко евентуалния куадрубъл след успеха в Карабао Къп в неделя.

Юнайтед победи Нюкасъл с 2:0 на " Уембли ", с цел да завоюва първия си трофей от ерата на Ерик загар Хаг. Това беше и първата купа за Фред, откогато се причисли към клуба под управлението на Жозе Моуриньо през 2018 година и самият състезател желае още.

" Знаем, че Арсенал и Сити са страхотни тимове, само че имаме средства да се борим за Висшата лига. Нашата инерция е доста добра, тъй че за какво не? Остават ни три надпревари и ще се борим за всяко от тях. Днес сме извънредно щастливи, това е моят пети сезон тук и тази купа значи доста за мен и за пътя на клуба назад към върха. Имаме още доста да се борим през този сезон ", показа Фред.

Юнайтед няма доста време да чества първия си трофей от шест години насам. " Червените дяволи "  все още се състезават на три други фронта този сезон, с мач от петия кръг на ФА Къп против Уест Хем, последвано от пътешестване до " Анфийлд " в лигата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР